Info

Kalder alle krudtugler

Så er vi klar til en ny sæson, med fart over feltet og sved på panden. Vi skal hoppe, springe, lege og synge, og bare have det sjovt. Vi garanterer røde kinder og smil på læben. I starten er det ok at have mor eller far med til træningen, men dem vil vi også hurtigt vinke farvel til.

Både voksne og børn skal have sports tøj på, da vi opholder os i motorikcenteret, hvor dette er et krav. Det er ikke tilladt at have søskende med ind i motorikcenteret. Opvisningsdragten er inkluderet i kontingentet. Kontaktperson fra bestyrelsen: Mette Elneff Vi opfordrer alle vores medlemmer til at tage en vagt igennem Gram Byfond, Pins’Mærken og på OK standen.

Jeres frivillige indsats giver GGI mulighed for at købe redskaber mm. til gavn for vores medlemmer.

Kontakt Betina på 28779416 for mere info eller tjek vores Facebook side.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Krudtuglerne 2½-4 år | KU
Tid/Sted
Tirsdag 16:15-17:00 Gram Gymnastik og Idrætsforening, Motorikcenteret
Instruktør: Michelle Fey / Rebekka Nielsen / Lone Rieper /
Hjælpeinstruktør : Andrea Rieper / Christoffer Kvist / Freya Marie Warming / Line Sylvester / Sanne Warming / Sofie Bøgevig /
Startdato
28.09.2021
Slutdato
26.03.2022
Tilmeldte
20/25
Kort beskrivelse
Pris
450 kr.
Tilmeld


Gram Gymnastik- og idrætsforening

GGI blev grundlagt i 1950 under navnet Gram KFUM og K's idrætsafdeling. I 1968 blev navnet ændret til Gram Håndboldklub, og i 1975 startede gymnastikken i foreningen. For en del år siden valgte man at opdele håndbold og gymnastik. Gram HK og Tiset UIF indledte holdfællesskab vedr. håndbold med navnet Gram/Tiset håndboldklub, – dog stadig som en datterforening. I 1998 blev navnet ændret til det nuværende Gram Gymnastik- og Idrætsforening. I 2007 blev GGI ved en ekstraordinær generalforsamling "skilt" fra Gram/Tiset håndboldklub.

Find os her

Skovbrynet 46510 GramTlf. 28779416kontakt@gramgym.dk