En stor tak til vores sponsorer, der bidrager til, at vi kan købe nye redskaber, billige dragter, få lavet flotte annoncer og plakater og holde vores kontingenter nede.

Er du interesseret i at sponsorere Gram Gymnastik- & Idrætsforening, er du meget velkommen til at kontakte Trine Jensen eller Betina Jensen. De tager imod med kyshånd.

Vi har en OK sponsoraftale, så hver gang du tanker hos en OK tankstation i hele Danmark, støtter du Gram Gymnastik- & Idrætsforening. Har du allerede et OK kort, kan du på deres hjemmeside registrere GGI som den forening du gerne vil støtte. Ønsker du at tegne et gratis kort, kan dette også bestilles på deres hjemmeside. Se mere om OK tankkort her. 


Gram Gymnastik- og idrætsforening

GGI blev grundlagt i 1950 under navnet Gram KFUM og K's idrætsafdeling. I 1968 blev navnet ændret til Gram Håndboldklub, og i 1975 startede gymnastikken i foreningen. For en del år siden valgte man at opdele håndbold og gymnastik. Gram HK og Tiset UIF indledte holdfællesskab vedr. håndbold med navnet Gram/Tiset håndboldklub, – dog stadig som en datterforening. I 1998 blev navnet ændret til det nuværende Gram Gymnastik- og Idrætsforening. I 2007 blev GGI ved en ekstraordinær generalforsamling "skilt" fra Gram/Tiset håndboldklub.

Find os her

Skovbrynet 46510 GramTlf. 28779416kontakt@gramgym.dk