Info

Turbotøser 2, 1.-3. kl.

Holdet er for seje tøser som elsker at få sved på panden og gymnastiske udfordringer. Vi vil øve os i grundgymnastikken og lave en masse flotte serier med og uden håndredskab. Derudover vil vi have fokus på styrkeøvelser, balance og koordinering for at kunne udvikle pigernes spring. Dette vil pigerne lære gennem leg og sjove øvelser, samt ved at brænde en masse krudt af i vores super seje motorikcenter og redskaber.

Holdet er for ALLE, nye som øvede springere, derfor vil vi bestræbe os på at alle bliver udfordret og får succes på netop deres niveau.

Alt det vi skal lave og lære i løbet af sæsonen, vil blive til et super fedt program. Derfor vil vi også have mindst 2 opvisninger, for at give pigerne mulighed for at mærke spændingen og suset af den helt vildt fede oplevelse.

Vi ser frem til at dele gymnastikkens glæde med jer.

Opvisningsdragten er inkluderet i kontingentet 
Kontaktperson fra bestyrelsen: Mette Johnsen

Vi opfordrer alle vores medlemmer til at tage en vagt igennem Gram Byfond, Pins’Mærken og på OK standen.
Jeres frivillige indsats giver GGI mulighed for at købe redskaber mm. til gavn for vores medlemmer.
Kontakt Betina på 28779416 for mere info eller tjek vores Facebook side.

 

 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(TT2) Turbotøser 2, 1.-3. Kl
Tid/Sted
Tirsdag 17:15-18:30 Gram Gymnastik og Idrætsforening, Motorikcenteret
Instruktør: Isabella Laugesen / Mona Petersen / Lone Rieper /
Hjælpeinstruktør : Amalie Christiansen / Enna Andrea Knappe / Naya Petersen / Viktoria Haugaard / Laura Sylvester / Laura carmen berg Olsen /
Startdato
22.09.2020
Slutdato
27.03.2021
Tilmeldte
25/40
Kort beskrivelse
Pris
483 kr.
Tilmeld


Gram Gymnastik- og idrætsforening

GGI blev grundlagt i 1950 under navnet Gram KFUM og K's idrætsafdeling. I 1968 blev navnet ændret til Gram Håndboldklub, og i 1975 startede gymnastikken i foreningen. For en del år siden valgte man at opdele håndbold og gymnastik. Gram HK og Tiset UIF indledte holdfællesskab vedr. håndbold med navnet Gram/Tiset håndboldklub, – dog stadig som en datterforening. I 1998 blev navnet ændret til det nuværende Gram Gymnastik- og Idrætsforening. I 2007 blev GGI ved en ekstraordinær generalforsamling "skilt" fra Gram/Tiset håndboldklub.

Find os her

Østerled 66510 GramTlf. 28779416kontakt@gramgym.dk