Bestyrelsesmedlem
Natacha Andresen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Trine Thiim Jensen
Præsentation

Bestyrelsesformand

Trine Thiim Jensen er 42 år og arbejder som Økonomiassistent i Kolding. Trine har tre børn og bor i Gram. Trine bidrager med stor erfaring og er ansvarlig for sponsorater. Trine er også instruktøransvarlig. Det betyder at Trine står for forskellige ting, så som lidt omkring instruktørmøder, instruktørhåndbogen, udvalg for Forening Gram Byfond og især at få samlet de nye instruktørteams til de forskellige hold og aktiviteter. Vil du gerne være en del af vores instruktørteam eller bidrage som sponsor, så kontakt Trine.

Telefon: 61 24 17 21

e-mail: ttjbj@grambynet.dk

Se hele beskrivelsen
Mette Skødt Elneff
Præsentation

Bestyrelsesnæstformand

Mette Skødt Hansen er 24 år og arbejder til daglig som hjemmesygeplejerske i Tønder kommune. Mette bor sammen med sin mand i Gram. Mette sidder som foreningens repræsentant i Pins’Mærken. Hun er også kursusansvarlig, dragteransvarlig og er repræsentant ved eksterne møder. Mette står for gæstehold til vores gymnastikopvisning og er ofte speaker til vores arrangementer. Har du spørgsmål til Pins’Mærken eller har et forslag til gæstehold, er du velkommen til at kontakte Mette.

Telefon: 24 63 26 32

e-mail: mette_s91@hotmail.com

Se hele beskrivelsen
Betina Jensen
Præsentation

Kasserer

Betina Jensen er 35 år og arbejder til daglig som bogholder i Rødding. Betina har 2 børn og bor i Gram. Hun er sammen med Trine med til at finde sponsorer og har været med i i udvalget for julefrokost i Gram Fritidscenter.

Telefon: 28 77 94 16

e-mail: kontakt@gramgym.dk

Se hele beskrivelsen
Lone Rieper
Præsentation

Bestyrelsesmedlem

Lone Rieper, 44 år, bor i Gram og har 3 børn.

Jeg arbejder som bioanalytiker i Skærbæk lægehus.
Er ansvarlig for redskaber store som små, bemandningen af OK vagterne, instruktør ansvarlig og klubmodul.
Kontakt Lone hvis der er problemer med/omkring redskaberne.

Telefon: 20 12 52 92

e-mail: vesterled10@mail.dk

Se hele beskrivelsen
Mette Johnsen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Morten Juul Jensen
Præsentation
Suppleant 1 

Morten Juul Jensen er 39 år, bor sammen med Karina og deres 3 børn i Gram. Til daglig arbejder han på Flyvestation Skrydstrup med Elektronik på F-16. Morten er instruktør møder ansvarlig, redskabsansvarlig, bemanding af OK vagter og ansvarlig på sponsorater.

Telefon: 40 18 61 92

e-mail: majoren@gmail.com

Se hele beskrivelsen


Gram Gymnastik- og idrætsforening

GGI blev grundlagt i 1950 under navnet Gram KFUM og K's idrætsafdeling. I 1968 blev navnet ændret til Gram Håndboldklub, og i 1975 startede gymnastikken i foreningen. For en del år siden valgte man at opdele håndbold og gymnastik. Gram HK og Tiset UIF indledte holdfællesskab vedr. håndbold med navnet Gram/Tiset håndboldklub, – dog stadig som en datterforening. I 1998 blev navnet ændret til det nuværende Gram Gymnastik- og Idrætsforening. I 2007 blev GGI ved en ekstraordinær generalforsamling "skilt" fra Gram/Tiset håndboldklub.

Find os her

Skovbrynet 46510 GramTlf. 28779416kontakt@gramgym.dk